Novosti
Novosti, novosti, novosti...
Novosti
 • Weekend Media Festival 2019 - krenule prijave!
  05.04.2019

  Doživite 3 dana mira, ljubavi i komunikacije.
  Vidimo se na 12. WEEKENDU i pripremite se za festival koji će promijeniti način na koji stvarate i radite.
   

 • 10. Combis konferencija proglašena najboljom konferencijom u 2016. godini!
  27.02.2017

  Jubilarno izdanje Combis konferencije osvojilo je Attend nagradu za najbolju konferenciju u 2016. godini na dodjeli strukovnih nagrada RSVP konferencije. Meetme agencija bila je dio ovog sjajnog projekta.

  Dobitnika nagrade za najbolji kongres, konferenciju i sajam ocjenjivao je inozemni stručni žiri koji su sačinjavali stručnjaci iz segmenta organizacije događanja: Dan Walsh, James Morgan, Mary Kirillova, Joe Buckhurst i Snežana Subotić.

  Attend je strukovna nagrada RSVP događanja koji već drugu godinu zaredom okuplja stručnjake iz event industrije iz Hrvatske i regije.

 • MeetME agenciji dodijeljen AA certifikat bonitetne izvrsnosti!
  07.02.2017

  Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima u prošloj godini, MeetME agencija zadovoljila je sve stroge financijsko - analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te stekla pravo postati nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti.

  MeetME agencija pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, što potvrđuje ovaj međunarodno priznati Certifikat bonitetne izvrsnosti, koji je ujedno i referenca da smo siguran, ugledan i poželjan partner.